5.12.2018

Vegaaniset itseruskettavat #2 | Zuii Organic

*Tuotteet saatu testiryhmän kautta

Moikka!

Julkaisin muutama päivä sitten Zuiin itseruskettavista ensimmäisen postauksen, jossa käsittelin enemmän vartalonhoitoa ennen itseruskettavien levittämistä. Jatketaan tällä kertaa Tan&Treat -tuotteiden itseruskettavien vaahtojen että rusketusta ylläpitävien tuotteiden parissa! Zuii Organic tosiaan lanseerasi mielettömän itseruskettavien sarjan, jossa on tuotteet ihonhoitamisesta rusketuksen ylläpitämiseen asti! 


Zuiin Self Tanning Foam -itseruskettavia vaahtoja löytyy neljää eri sävyä; Ultra Dark, Dark, Medium ja Light, joista minulla on käytössä sävy medium. Sävyt ovat helppoja valita sen mukaan miten tumma iho on sillä hetkellä ja miten helposti ruskettuu auringossa. Totesin että tummempikin sävy olisi voinut olla itselleni oikein menevä, mutta on parempi aloittaa ensiksi neutraalimmalla rusketuksella kuin vetäistä heti överit;-)

Edellisenä päivänä hoidettu pohja, eli iho on ehkä tärkein asia koko itseruskettavien käytössä sillä epätasaiselle, kuivalle ja hilseilevälle iholle on vaikea saada mitään levittymään hyvin, saati sitten odottaa lopputuloksesta kaunista. Vaikka iho olisikin edellisenä päivänä kuorittu ja kosteutettu hyvin, tykkään silti hieroa ihon hellävaraisesti puhtaaksi Cotton Polish Mitt -kuorintakintaalla ottaen erityisesti huomioon vielä kyynärpäät ja polvet.

ZUII ORGANIC TAN & TREAT ITSERUSKETTAVAT

Zuiin Tan&Treat sarjasta löytyy ihanan pehmeä, kaksipuoleinen levityskinnas jolla mahdollistetaan kaikista tasaisin lopputulos. Zuii neuvoo levittämään vaahdon pitkin vedoin ja vasta viimeiseksi hieromaan kintaaseen jäänyt väri polviin, kyynärpäihin ja kasvoille. Itse en ole tainnut ollenkaan levittää vaahtoa vinkkien mukaan vaan levittänyt sen pyörivin liikkein aloittaen jalkapöydästä edeten kohti säärtä ja siitä kohti reisiä ja pakaroita. Kesällä olen levittänyt kyllä itseruskettavat koko kehoon mutta talvisin riittää vain näkyvimmät alueet eli dekoltee, kädet ja kasvot!

Parasta Zuiin itseruskettavissa vaahdoissa on ollut niiden helppous, sillä ei ole tarvinnut pelätä tahmaamista tai epätasaista saatisitten luonnottoman näköistä lopputulosta. Sävyn' medium oli siinä aivan loistava, että se sulautui omaan ihon sävyyn loistavasti mutta antoi kuitenkin luonnollisen rusketuksen koko keholle. Suositus vaikutusaika näillä on 2h mutta vaahdon voi antaa vaikuttaa myös yön yli n. 6h ajan. Itselläni tuo 2h vaikutusaika medium sävyllä ei tehnyt oikein mitään muutosta joten tuon testikerran jälkeen olen antanut värin vaikuttaa yön yli eli jopa 8h ajan.

ZUII ORGANIC TAN & TREAT ITSERUSKETTAVAT 3

Olen pannut merkille itsessäni sen, että sokeudun helposti koko purkkirusketukselle ja aluksi lisäilin sitä jopa kolmen viikon välein vaikka rusketus ei olisikaan hävinnyt siinä ajassa lähes ollenkaan. Nyt kun olen ollut päälle kuukauden ilman itseruskettavia pitkien vaatteiden vuoksi ei rusketus ole siltikään hävinnyt kokonaan. Tämän huomasin siitä, että testasin toiseen käteeni happokuorintaa ja ihoni oli tästä kohti vitivalkoinen siinä missä iho oli muuten ruskettunut.

Koska rusketus ei pysy pitkään ilman sen ylläpitämistä, löytyy Zuiilta siihenkin omat tuotteensa; eri hoitotuotteita kasvoille ja vartalolle jotka sisältävät itseruskettavia ainesosia. Itse testasin viime postauksessa ilmenevää Flora Dry Oil Tan Extender -kuivaöljyä joka on ihan ykkönen testaamistani vartaloöljyistä! Kasvoille löytyvät myös mm. Gradual Tan Face Lotion -kasvovoide, joka on asteittain ruskettava päivittäiseen käyttöön sopiva voide sekä Gradual Tan Face Water -kasvovesi, joka sisältää myös itseruskettavia ainesosia. Kaikki tuotteet sopivat käytettäväksi joko rusketuksen ylläpitämiseen tai käytettäväksi sellaisenaan ja tuomaan hehkua ja sävyä kasvoille että vartalolle.


ZUII ORGANIC TAN & TREAT ITSERUSKETTAVAT 4

Onko itseruskettavat sulle tuttu juttu? Heitä suosikkeja alle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.