10.12.2018

Loistava silmänympärysvoide Whamisalta

*Postauksesta löytyvät linkit ovat Affliate linkkejä

Moikka!

Kuka myöntää pitävänsä silmänympärysihon hoitamista hieman vähäpätöisempänä osana rutiinia?  Silmänympärysvoiteen pois jättäminen rutiineista on ehkä suurempi synti suomalaisille kuin kasvoveden käyttämättä jättäminen! Onhan se myönnettäköön outoa, että silmänympärysiholle pitää levittää oma ohuen ohut tuotteensa, mutta sillekin on aivan pätevä syy ja toivottavasti tämän jälkeen sinäkin alat käyttää silmänympärysiholle tarkoitettua tuotetta! 

Whamisa Eye Essence

Vielä aluksi ihan perusjuttuja ja syitä miksi käyttää silmänympärysiholle omaa tuotetta: silmien ympärillä oleva iho on niin paljon ohuempaa kuin muualla kasvoilla ja kosteutta sitovat päivä- ja yövoiteet voivat aiheuttaa pelkkää hallaa eli ei-niin-toivottua turvotusta. Myös kaikki ikääntymisenmerkit näkyvät silmissä heti ensimmäisenä, mikäli ihoa ei ole kosteutettu ja hoidettu oikein. Eli parilla niksillä näidenkin syntymistä voidaan ehkäistä! Silmänympärysihoa olisi ihanteellisin alkaa hoitamaan kakskymppisenä ohuilla, perus kosteuttavilla tuotteilla! Pienellä teolla saa ihmeitä aikaan! Ja voin väittää, että ihastut silmänympärysvoiteisiin kun alat käyttämään niitä - vaikutukset huomaat vasta kun yrität jättää tuotteen pois rituaalista!

Oma uusi ihastukseni on tämä Korealaisen Whamisan Eye Essence -silmänympärysvoide*, jonka geelimäinen koostumus ja hienoinen luonnonkosmetiikan tuoksu miellyttävät itseäni! Whamisaa ostaessani voin luottaa hyviin raaka-aineisiin jo ilman incin syynäämistä (jossa on vielä muuten paljon opittavaa) ja oikeasti ihoa tehokkaasti hoitaviin tuloksiin. Vedetön koostumus ja fermentoidut ainesosat takaavat parhaimmat tulokset.

Whamisa Eye Essence silmänympärysvoide

Incistä löytyy nuorentavien ja kiinteyttävien ainesosien lisäksi myös ihoa ravitsevia ja kosteuttavia ainesosia eli voisin tätä suositella kaikille silmänympärystyypeille! Erityisesti omat, hieman herkästi yöllä turpoavat silmäni ovat nauttineet tämän rauhoittavasta ja turvotusta laskevasta vaikutuksesta. Olen jopa innostunut läträämään sy-voiteiden kanssa, koska tämä tuntuu kirkastavan silmänympärysihoa hetkessä! Tuntuu jo nyt, ettei tämä extraiso 30ml tuubi tule riittämään sen pidemmäksi aikaa kuin mitä normaalin kokoiset 15ml silmänympärystuotteet riittävät.

Ja hei, jos et ole vielä päässyt silmänympärystuotteiden maailmaan, niin tämä on loistava tuote aloittaa niiden testaaminen! Whamisan tuotteita saa ostettua esimerkiksi Eleveniltä hintaan 41.60€*

Whamisa Eye Essence silmänympärysvoide, Sanniijuliaa

Käytätkö sinä silmänympärystuotteita? Entä miksi et käytä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita!

Sanniijuliaa + Blog design by labinastudio.